BDSM

Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

BDSM: een spel van licht en schaduw

Slaan of geslagen worden

Bondage SM is een spel van macht: van ongelijkheid, alles geven óf alles nemen. Een spel van nemen of genomen worden. Ben jij een strenge dominant of een brave ondergeschikte? Ontdek het aan de hand van ons grote aanbod BDSM-speeltjes en attributen. Straffen doe je met een zweep, knevel. Wees eens creatief met een Paddle. Gehoorzaamheid nodig? In de boeien met je. Tepelklemmen zullen je afleren je meester of meesteres tegen te spreken. Harell Goodz heeft voor iedere dominus, domina en sub wat wils (geen zorgen: je geheim is bij ons veilig!).

Bidden tot de meester(es)

Discipline, dat is wat je nodig hebt. Discipline en straf. Je bent ondeugend geweest en dat besef je dondersgoed. Zal een zweep de klus klaren? Of misschien een tepelklem? Een plug om het af te leren of een ball-gag om je definitief het zwijgen op te leggen? Onbehoorlijke jongens en meisjes hebben een lesje nodig. Misschien dat de meester een kuisheidsgordel op prijs stelt?

Wat dacht je van…?

Toe aan een Balknevel met siliconen kralen? Een Ass Holster harnas? Een masker om je de les te lezen? In ons BDSM aanbod vind je handboeien in vele verschillende felle kleurtjes. Zakelijk zwart kan natuurlijk ook. Toe aan iets excentrieks? Kies de Bishop Hoofdharnas met verwijderbare Gag en zink bij het altaar van je geliefde neer. Veiligheid is belangrijk. De Bondage Safety Scissor zorgt ervoor dat alles veilig blijft en jij, noch je meesteres of slaafje zich bezeert.

Statische ontlading met elektroseks

Spatten de vonken er niet meer vanaf tussen jou en je dom of sub? Tijd voor een volgende BDSM uitdaging: probeer elektroseks. Spannender zul je het niet krijgen. Heel je lichaam zal trillen van plezier en spanning. Ideaal om je partner onder de duim te houden. Laat hem of haar smeken om meer. Meer spanning, meer pijn, meer genot. Elektroseks doet het allemaal.