Boeien

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Boeien

Hand-, enkel- of bedboeien. Werkelijk alle BDSM boeien om je partner goed vast te binden, vind je bij Erotiek winkel Harell. Je hebt zo helemaal de touwtjes in handen!

Wat zijn BDSM boeien?


BDSM boeien is een verzamelnaam voor SM-artikelen die je kunt gebruiken om je partner vast te binden. Omdat ze voornamelijk worden gebruikt als onderdeel van BDSM, worden ze ook wel SM-boeien genoemd. Deze categorie bevat verschillende soorten boeien waarmee je je partner of sub kunt vastmaken. Zo bestaan er boeien voor handen, enkels, bovenbenen en modellen die je aan het bed kunt vastmaken. 

Onderdeel van BDSM

Bondage met boeien is onderdeel van BDSM. BDSM is een afkorting voor bondage en discipline (BD), dominantie en submissie (DS) en sado-masochisme (SM). BDSM boeien worden met name gebruikt voor bondage en discipline, omdat je door je partner vast te binden de complete controle over zijn of haar lichaam hebt. Als we in termen van BDSM spreken, wordt degene die is vastgebonden de onderdanige of ook wel submissive genoemd. De persoon die de controle heeft noemen we een Meester of Meesteres of Dominant.

Ook voor SM

BDSM boeien worden niet alleen gebruikt als onderdeel van bondage en discipline. Ze worden door een Dominant ook vaak ingezet tijdens een SM-spel. Bijvoorbeeld door de onderdanige eerst vast te binden en vervolgens te pijnigen met SM-toys als een pinwheel, SM-kaars of SM-zweepjes en knevels. Door de combinatie van bondage en pijnigen, wordt het de pijn intenser en extremer. Dit kan bij de Meester of Meesteres zorgen voor meer opwinding. 

 

Welke verschillende BDSM boeien zijn er?Bij Harell Goodz zijn verschillende soorten SM-boeien waarmee je verscheidene lichaamsdelen kunt domineren te verkrijgen. Hieronder zie je niet alleen welke boeien er waarvoor je ze kunt gebruiken.

Enkelboeien

Enkelboeien zijn boeien die worden gebruikt om de enkels vast te binden. Door BDSM boeien om beide enkels te doen, wordt de bewegingsvrijheid van de onderdanige beperkt. De Meester of Meesters kan dankzij de beperking zijn of haar fantasie uitleven. BDSM-boeien voor de enkels zijn geschikt om de benen te spreiden (liggend) en om een onderdanige de mogelijkheid om te kunnen lopen te ontnemen (staand).

Verstelbare BDSM boeien

Verstelbare boeien zijn verschillende soorten boeien die je kunt verstellen. Dat betekent dat de boeien vaak met elkaar verbonden zijn door middel van een O- of D-ring en karabijnhaak. Ook bevatten alle modellen vaak een sluiting van klittenband waardoor je ze zo strak kunt vastmaken als jij wilt. Deze producten zijn ook heel geschikt om te gebruiken als je boeien wilt combineren met andere bondage-artikelen zoals een bondagetouw, ketting of harnas.

Verstelbare handboeien

Binnen de categorie verstelbare boeien vind je een collectie handboeien die je kunt verstellen. Deze verstelbare handboeien zijn geschikt voor de handen van je partner of onderdanige. Doordat ze makkelijk te verstellen zijn, zijn geschikt voor beginners op het gebied van BDSM maar ook voor partners die graag willen experimenteren. Deze boeien zijn namelijk makkelijk los te maken. Daarnaast zijn handboeien goede artikelen om te beginnen met SM. Je beperkt namelijk niet meteen de gehele bewegingsvrijheid van je sub of partner.

Boeienset

Tot slot vind je in de categorie verstelbare boeien ook enkele boeiensets. Een boeienset is een combinatie van verschillende artikelen, waaronder verstelbare boeien in combinatie met bijvoorbeeld een oogmasker. De meeste sets bestaan uit verschillende soorten boeien, zoals een combinatie van verstelbare hand- en dijboeien of hand- en enkelboeien. Deze sets zijn heel geschikt voor mensen die vaker aan SM hebben gedaan en die er niet van houden om alle artikelen los van elkaar te kopen.

Hangboeien

Hangboeien zijn speciaal ontworpen om je partner of sub op te kunnen hangen met de boeien. Deze modellen zijn vaak wat steviger dan de reguliere modellen omdat ze meer gewicht moeten dragen. Je kunt ze bevestigen aan het plafond, aan de deur of aan de muur. Ze zijn ontworpen voor suspension bondage, een vorm van bondage die vooral wordt beoefend door gevorderde BDSM-ers.

Risico’s suspension bondage

Suspension bondage brengt risico’s met zich mee. De kans is namelijk groter dat als je iemand niet goed vastbindt en vasthangt deze persoon met zijn hoofd op de grond valt. Ook kunnen zenuwen afknellen en is de kans op flauwvallen groter. Beoefen deze vorm dan ook alleen als je weet wat je doet en veel ervaring hebt met bondage.

Leren boeien

Leren boeien zijn boeien die gemaakt zijn van leer. Deze boeien zijn zowel verkrijgbaar in hand- als enkelboeien. Maar je er zijn ook leren armboeien, boeien van leer voor je pols en nek, of hals en handboeien. De modellen uit deze categorie zijn heel geschikt om te gebruiken als je ervaren bent met BDSM. Doordat deze producten gemaakt zijn van leer, betaal je meer dan wanneer je een metalen handboei of een paar boeien van pluche koopt. Boeien van leer zijn sterk en gaan lang mee.

Metalen boeien

Boeien van metaal zijn boeien die het best gebruikt kunnen worden door ervaren BDSM-ers. Deze modellen laten namelijk tijdens en na gebruik best wat sporen na, zeker als je ruig tekeer gaat. Doordat deze boeien namelijk strak om de pols zitten, snijden ze makkelijk in je huid. Hierdoor kun je krassen en blauwe plekken achterlaten op de huid van je onderdanige. De producten uit deze categorie zijn heel geschikt voor SM-liefhebbers. Met deze boeien heb je namelijk de controle over het lichaam van je onderdanige en zorg je ook nog voor pijn.

Satijnen boeien

Satijnen boeien zijn boeien die gemaakt zijn van satijn. Deze modellen zijn heel geschikt om te gebruiken als beginner op het gebied van BDSM of als je wilt experimenteren als stel. Deze producten zijn namelijk zacht voor je huid, je kunt ze zelf vastbinden zoals je wilt en je kunt ze ook nog eens overal aan vastmaken. Vind je partner het niet prettig om de controle te verliezen? Dan kun je de boeien zo weer los maken. Satijnen boeien worden voornamelijk gebruikt om de polsen vast te binden maar ze kunnen overal voor gebruikt worden.

Pluche boeien

Pluche boeien zijn heel geschikt voor beginners op het gebied van BDSM en stellen die graag willen experimenteren. Deze boeien sluiten niet zo makkelijk als bijvoorbeeld satijnen boeien maar ze zijn wel ook zacht voor de huid vanwege het materiaal. Pluche boeien zullen geen sporen achterlaten. 

Boeien kopen & online bestellen: altijd veilig & discreet

Jij kunt jouw nieuwe Boeien betalen met een veilige betaalmethode, zoals iDeal en betaling achteraf. Je kunt altijd op ons rekenen voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Bestel jouw Boeien gemakkelijk en snel online. Heb je hulp nodig? Onze adviseurs staan je graag te woord om jou te helpen bij het maken van de beste keuze.