Electro Sex

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Electrosex

Elektrosex is een bijzondere vorm van stimulatie. Wist je dat je tijdens electrosex door middel van stroomprikkels de intieme zones stimuleert. Nieuwsgierig naar electrosex? Maak een keuze uit Harell Goodz vele opties.

Wat is mijn budget?

Wat wil je maximaal uitgeven aan een electrode? Wil je zeker weten dat je goede kwaliteit in huis haalt? En wil je niet teveel uitgeven omdat je nieuw bent op het gebied van electrosex? In beide gevallen is het van belang om naar de specificaties van een product te kijken. Een oplaadbare toy is aanzienlijk duurder dan een toy op batterijen. Daarnaast speelt het merk ook een rol. Bekende merken leveren kwalitatief sterke toys waardoor deze duurder zijn.

Electrodes van Mystim

Een erg bekend merk op het gebied van electrosex is het merk Mystim. Dit merk ontwerpt en produceert verschillende soorten electrodes van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn de vibrators van dit merk USB oplaadbaar.

Dubbel genieten

Wanneer je nog niet bekend met E-stim, maar dit wel graag wilt proberen, kan het aanschaffen van een vibrator voor E-stim spannend zijn. Wat als je E-stim uiteindelijk helemaal niet fijn vindt? Dan kun je het gevoel hebben, dat je voor niks een nieuwe toy hebt aangeschaft. Om dit te voorkomen, kun je ervoor kiezen om een Mystim vibrator aan te schaffen. Deze vibrators brengen al het plezier van een traditionele sextoy met een schokkend extraatje. Door te vibreren en pulseren zijn deze toys dus multifunctioneel. Sommige vibrators uit deze collectie zijn namelijk ook geschikt voor E-stim. De Sizzling Simon vibrator levert ook electrostimulatie:

Hoe voelt electrosex?

Wat doet electrosex met je? Electrosex geeft een bijzondere vorm van stimulatie. De schok is voelbaar door je hele lichaam en laat bepaalde spieren aanspannen. Wanneer je een vibrator gebruikt voor interne stimulatie voel je dus deze spieren aanspannen. Hierdoor zijn electro sextoys ook geschikt voor bekkenbodemspieroefeningen. Wanneer deze spieren steeds vaker aanspannen, worden ze sterker. Met sterkere spieren geniet je van intensere orgasmes en een strakkere vagina. Dit is weer plezierig voor je partner, die tijdens penetratie meer stimulatie ervaart.

Hoe begin je met electrosex?

Net als bij ieder ander seksspeeltje, moeten electro toys rustig worden geïntroduceerd tussen de lakens. Het is dan ook erg belangrijk dat je van jezelf weet wat je wilt en wat je wel of niet fijn vindt. Dit geldt ook voor je partner. Ken het lichaam van je partner en zijn of haar grenzen. Overschrijd nooit deze grenzen! Respecteer je partner en laat elkaar op een aangename manier kennismaken met de wereld van electro stimulatie. Stap 1: Voorbereiding. Bereid jezelf, je partner, de ruimte en de toys goed voor. Is alles schoon? Ligt alles klaar? En heb je alle benodigdheden binnen handbereik liggen? Het is erg vervelend om tijdens een heerlijk moment met jezelf (of je partner) constant te worden afgeleid. Leg alles wat je denkt nodig te hebben alvast klaar zodat je gelijk aan de slag kunt. Denk hierbij aan glijmiddel, toycleaner en batterijen. Heb je oplaadbare toys? Zorg dan dat ze van tevoren zijn opgeladen. Dit voorkomt een hoop stress en eventuele teleurstellingen. Stap 2: Comfort. Zorg dat je comfortabel zit, staat of ligt. Wring jezelf niet gelijk in onmogelijke bochten. Ga voor een fijne houding. Geniet je samen met je partner? En ben jij de baas vanavond? Zorg ook dan dat je partner comfortabel ligt. Spreek een codewoord af zodat je weet wanneer je partner wil stoppen. Gebruik je een ballgag? Spreek dan een gebaar af, of geef je partner een voorwerp die hij of zij kan laten vallen wanneer het teveel wordt. Stap 3: Stimulatie. Zorg dat je voldoende bent opgewonden. Streel, kietel en verwen jezelf voordat je overgaat tot het zwaardere werk. Wanneer je erg opgewonden bent, zal een toy altijd fijner aanvoelen dan wanneer je jezelf overdondert. Zeker bij elektro stimulatie is dit erg belangrijk. Laat je lichaam verlangen naar meer en zet vervolgens de elektrodes aan. Stap 4: Rustig aan. Begin altijd op de laagste stand met je elektrodes. Ga niet gelijk voor de hoogste, hardste of meest intense stand. Laat je lichaam of dat van je partner rustig wennen aan de sensaties van electro stimulatie. Wanneer je ervan overtuigd bent dat het fijn aanvoelt en je verlangt naar meer kun je deze intensiteit altijd nog verhogen.

Electro seks en glijmiddel

Wanneer je electro stimulatie en sextoys wilt gebruiken in combinatie met een glijmiddel, is het van belang dat je kijkt naar het materiaal van je electro toys. Heb je een siliconen toy? Dan kun je deze vaak niet gebruiken in combinatie met een siliconen glijmiddel. Wanneer je siliconen toys hebt, kun je kiezen voor een glijmiddel op waterbasis. Ook is er speciaal glijmiddel ontworpen dat zorgt voor een betere geleiding van de schokken. Het Goldfather glijmiddel van het merk Mystim bevat kleine goudsnippers. Deze 23-karaats gouddeeltjes geleiden de elektriciteit en zorgen voor een aangename gladheid.

Electrosex kopen & online bestellen: altijd veilig & discreet

Jij kunt jouw nieuwe Electrosex betalen met een veilige betaalmethode, zoals iDeal of betalen achteraf. Je kunt altijd op ons rekenen voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Bestel jouw Electrosex gemakkelijk en snel online.