Babydoll Setjes

Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Babydolls

Elke vrouw zou een babydoll van Erotiekshop Harell in haar lingerie collectie moeten hebben. Het ultieme kledingstuk om hem ten alle tijde te verleiden.

Wat is een babydoll?

Een babydoll is een wijd uitlopend bovenstuk dat vooral gedragen wordt door vrouwen in de slaapkamer. Typische kenmerken van deze dames lingerie is dat de nadruk vaak op de borsten ligt en de top vaak tot op de dijen valt. De top wordt vaak gecombineerd met een spannend broekje of string. De meeste babydolls zijn dan ook verkrijgbaar als set. Een babydoll is geschikt om in te slapen en te verleiden. De meeste partners kunnen een vrouw in deze soort lingerie heel erg waarderen en vinden het opwindend om een vrouw in deze kleding te zien. Een babydoll is echter niet alleen geschikt voor vrouwen om te dragen. Ook mannen die het fijn vinden om vrouwen kleding te dragen, kunnen gaan voor een babydoll. Omdat dit van alle lingeriesoorten het meest ruimvallend is, is het juist heel geschikt voor een mannenlijf. Zo hoef je een breder mannenlijf niet in een klein topje te ‘proppen.’

Curvy vrouwen gaan voor babydolls

De lingerie uit deze categorie is met name heel geschikt voor vrouwen die een maatje meer hebben of gezegend zijn met vrouwelijke vormen. De nadruk van de babydoll ligt namelijk op de borsten. Daarnaast hebben veel modellen een zwarte kleur, waardoor je een eventueel buikje bijvoorbeeld kunt verhullen.  Ben jij gezegend met Hollandse heupen of heb je een maatje meer? Babydolls worden ook gemaakt in een maatje meer. Deze vind je in de categorie grote maten.

Verleiden

Lingerie uit deze categorie is vooral bedoeld om te verleiden. Je kunt een babydoll gebruiken als pyjama maar het mooie van deze lingerie is dat het dankzij zijn zwierige en schattige uiterlijk heel geschikt is om je partner in te verleiden. Je benadrukt hiermee namelijk je vrouwelijkheid. Er zijn ook modellen die doorschijnen of open zijn. Met deze modellen ben je ontzettend sexy omdat ze een beetje van je huid laten zien. Je partner zal de combinatie van sexy en lief waarschijnlijk erg opwindend vinden. Je kunt lingerie uit deze categorie goed combineren met bijvoorbeeld een gekleurde pruik of een paar klassieke kousen. Combineer je babydolls met een mooie pruik en nepwimpers? Dan is dit een hele geschikte outfit voor een spannend rollenspel. Je kunt bijvoorbeeld spelen dat je een heel ander persoon bent, zoals een sexy danseres of een stripper.