Dildo

Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

De kracht van dildo’s: penetreren zonder trilling

Een appetijtelijk lustobject

Een dildo klaart het klusje niet voor je: het zal op eigen kracht moeten gebeuren. Gelukkig is er niets zo prettig als jezelf onder handen nemen en eens flink verwennen. Geef jezelf wat je toekomt met onze brede selectie dildo’s. ‘Dildo’ is eigenlijk maar een gek woord, voor zo’n verfijnd object, dat specifiek is afgestemd op de vormen van je lichaam. Dit is de penis die altijd precies doet wat je vraagt, altijd hard blijft en in de leukste, kleurrijkste varianten te verkrijgen is.

Ons aanbod

Je krijgt penetratie en dat zonder trillingen. Ben je zelf voor je orgasme verantwoordelijk of stuur je je partner op missie uit? Verken je lichaam, je lusten en je stoutste fantasieën. Ze zijn verkrijgbaar in het groot en in het klein, in verschillende vormen en met verschillende kwaliteiten.

Ken je deze al?

De 10 Pounder: een stevige jongen met de uitdagende vorm van een zwart patroon of kogelhuls. Dat levert gegarandeerd flinks wat vuurkracht op. Wat dacht je van de dubbele dildo? Met deze Unox-rookworst kun je jezelf zowel van voren als van achteren bevredigen. Kink voor Fisten? Wees eens stout met een Fisting Hand. Kies voor anale ballonnen of voor kralen. Of kies voor de uitdagende anaalplug met panterstaart en laat het wilde beest in je los.

Stout met een plug

Je gebruikt een buttplug voor penetratie en voor stimulatie van de anus. Ze zijn onder meer van aluminium en van flexibel ‘jelly’. Er is voor iedereen een geschikte buttplug bij Harell Goodz te vinden. Ook ideaal te gebruiken in combinatie met andere ondeugende speeltjes, voor elk kiertje van je lichaam!

Stijlvol met glas

Glazen dildo’s zijn ongetwijfeld de meest stijlvolle speeltjes in ons assortiment. Je gebruikt ze zowel voor stimulatie van anus als vagina. Ze zijn met de hand gemaakt en hebben oog voor detail. Vertroetel jezelf met een stijlvolle, stevige en heerlijk gladde speeltje voor tussen je dijen.