Drogisterij

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Een seksboost zonder prescriptie

Drogisterij voor jong en oud

Even snel een smeermiddeltje aanschaffen om je libido op te krikken, prestatieverbeteraar of hulpmiddel nodig? Je vindt het in onze ‘drogisterij’. Hier tref je onder meer erectiepillen aan, waardoor je de hele nacht door kunt gaan en je partneer keer na keer klaar kunt laten komen. Condooms nodig of glijmiddel? Ook die vind je in de drogisterij. Je treft alles aan op het gebied van lichaamsverzorging, waaronder vagina- en anaaldouches. Wip gerust even binnen!

Vul je winkelmandje

Ooit gehoord van after dark parfum? Dit is de meest sensuele parfum die er bestaat en zal je partner geheid naar de slaapkamer lokken. Geef je paradijselijke tuinen bloot en sta doet je partner van je verboden vruchten snoept. Is fisten je kink? Schaf dan Buttr Fisting Butter of Crème aan. Je kunt zelfs tabletten slikken op de kwaliteit van je sperma te verbeteren. Dat zal niet alleen jij merken, ook je vriendin, partner of date zal je robuuste mannelijkheid niet ontgaan.

Erotische Massages

Geef je je partner weleens massage? Een erotische massage is niet geslaagd zonder heerlijke massageolie en geurende massagekaars. Ook prikkel je je partner met een speciaal intiem lichaamspoeder.

Verzorg je lichaam goed

Je lichaam is je tempel. Eens in de zoveel tijd mag je flink uitleven, maar maak na afloop van je uitgebreide vrijpartij je lichaam ook weer goed schoon. Lichaamsverzorging is belangrijk. Harell Goodz heeft talloze producten in haar assortiment om je te scheren, je huid soepel en glad te houden en je intieme zones hygiënisch te houden. Zo ben je altijd klaar voor een volgend spel.

Wait for it…

Klaarkomen is lekker, maar het uitstellen is des te fijner. Denk er eens aan hoe dankbaar je partner zal zijn als je zijn of haar climax over meerdere minuten, misschien zelfs uren, uit kunt smeren. Geniet langer en intenser van je seks aan de hand van verschillende sprays en crèmes.