Erectiemiddelen

Filter
  • colour
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Erectiepillen, erectiemiddel en crèmes

Erectiemiddel ,alles om het tijdens de daad langer vol te houden, vind je in Harell Goodz drogisterij . We hebben crèmes, pillen en gels die er voor zorgen dat hij nog harder en groter wordt of blijft!

Wat zijn erectiepillen en crèmes?

Erectiepillen en crèmes zorgen voor een stijve of vergrote penis. Ze kunnen helpen om erectieproblemen op te lossen. Erectiepillen neem je via de mond in waarna de werkzame stoffen van binnenuit voor een stevige erectie en grote penis zorgen. Een vergelijkbaar product is de welbekende Viagra. Erectie creme werkt juist vanaf de buitenkant door de zalf op de penis te smeren. Vaak heeft een crème sneller effect, terwijl je met pillen je erectie langer behoudt. Houd er rekening mee dat sommige van deze middeltjes misschien niet effectief zijn voor jouw lichaam, want elk lichaam is anders. In dat geval kun je andere erectiemiddelen van bijvoorbeeld andere merken proberen.

Voor wie zijn erectiepillen en crèmes bedoeld?

Penisvergrotende pillen en crèmes zijn bedoeld voor mannen die graag een harde/langdurige erectie of grote penis willen. Ze zijn in het bijzonder geschikt voor mannen die problemen hebben met hun erectie of hun potentie willen verhogen. Door ouderdom, medische redenen of psychische oorzaken kan een erectie wegblijven. Dergelijke middeltjes als pillen en crèmes kunnen dan uitkomst bieden.

Zijn er nog andere producten?

Naast erectiepillen en crèmes zijn er ook nog andere methoden om erectieproblemen op te lossen. Kijk hieronder welk probleem op jou van toepassing is en lees de mogelijkheden:

Penis willen vergroten

Naast erectiepillen en crèmes zijn er nog meer producten die je kunnen helpen bij het permanent verlengen van je penis. Let op: verlenging is niet gegarandeerd.
  • Penispomp: een pomp waarmee je de penis vacuüm zuigt. Met deze tool verwijden de aderen in je piemel en stroomt er meer bloed in de zwellichamen. Je penis wordt hier vooral dikker van.

Geen erectie kunnen krijgen

Dit kan een lichamelijk oorzaak hebben, maar heeft in veel gevallen vaak ook een psychische grondslag. Je kunt je penis een handje helpen door erectiepillen en crèmes te gebruiken. Of één van de volgende producten:
  • Penispomp: daar is hij weer. Door de vacuüm ‘zuigkracht’ en vanwege het feit dat de aderen in je penis verwijden waardoor de zwellichamen zich makkelijker vullen, is de kans op een erectie aanzienlijk groter.

Erectie lang willen houden

  • Cockring: een cockring schuif je om je halfslappe penis helemaal tot aan de basis van je piemel. Wanneer je erectie groeit komt hij strak in de penisring te zitten en kan het bloed niet meer uit de zwellichamen stromen. Hierdoor behoud je langer je erectie.
  • Penispomp met cockring: er zijn speciale penisringen verkrijgbaar die je om de penispomp kan schuiven voor je begint. Wanneer je piemel na het pompen stijf genoeg is, schuif je de cockring vanaf de koker van de pomp om je penis.

Hoe gebruik je erectiepillen en crèmes?

Erectiepillen en crèmes werken niet altijd op dezelfde manier. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je bij het ene product de pillen ver voor het vrijen in moet nemen, terwijl je andere pillen vlak voor de seks moet slikken. Daarom moet je altijd goed de bijsluiter lezen om te weten hoe het middeltje werkt. Let op: niet alle producten werken even goed voor elk lichaam. Erectiepillen & Crèmes kopen & online bestellen: altijd veilig & discreet Jij kunt jouw nieuwe Erectiepillen & Crèmes betalen met een veilige betaalmethode, zoals iDeal en achterpay. Je kunt altijd op ons rekenen voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Bestel jouw Erectiepillen & Crèmes gemakkelijk en snel bij online erotiekshop Harell.