HOT Twilight Feromonen Parfum - 50 ml

Deze Twilight Feromonen eau de parfum van het merk Hot heeft een subtiele oriëntaalse geur. De feromonen in de spray zorgen voor een onweerstaanbare erotische aantrekkingskracht op mannen en je zult zeker niet lang onopgemerkt blijven als je een ruimte betreed! Feromonen zijn (chemische) stofje

39,80

HOT Twilight Feromonen Parfum - 50 ml

Deze Twilight Feromonen eau de parfum van het merk Hot heeft een subtiele kruidige geur. De feromonen in de spray zorgen voor een onweerstaanbare erotische aantrekkingskracht op vrouwen en je zult zeker niet lang onopgemerkt blijven als je een ruimte betreed!

Feromonen zijn (chemische) stofjes wa

39,80

Dare Feromonen Parfum - Man/Man

Dare uit de Love On The Run collectie is speciaal voor mannen met lef! De geur van dit heerlijke luchtje bestaat uit een pittige mix van citrus, rozen, sandelhout en ginger en is speciaal ontwikkeld voor mannen die mannen willen aantrekken. De feromonen zorgen voor nóg meer aantrekkingskracht, zodat

27,90

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Erotische parfum voor libido stimulatie

Ben je op zoek naar de ultieme manier om je partner te verleiden? Zoek dan niet verder! De parfums & feromonen in onze shop doen het werk voor je.

Hoe werkt parfum met feromonen?

Ben je bekend met het Orgaan van Jacobson? Dit is een piepklein orgaantje dat zich in de neusholte bevindt en alleen heel specifieke geuren oppikt. Vervolgens wordt een signaaltje doorgestuurd naar de hersenen en die reageren met een vreugdedansje. Dit gebeurt geheel onbewust – het is niet iets waar je mee bezig bent, maar toch beïnvloed het je gedrag. Feromonen zijn onder meer aanwezig in vers zweet, maar nu kunnen ze ook synthetisch worden aangemaakt en blijven ze bovendien lang hangen. Het leidt gegarandeerd tot intiem contact!

Heren geuren en dames geuren

Mocht u overigens ook opzoek zijn naar uw favorieten parfum of parfumset, neem dan ook eens een kijkje in onze shop Beauty.Harell (Goodz) 
Dus ook voor uw favorieten unisex geurenheren geuren en dames geuren:  Harell, we deliver Well