Lustopwekkers

Filter
  • colour
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Erotische Lustopwekkers 

Of je nu op zoek bent naar meer seksuele energie, een hoger libido of de bekende Spanish Fly.
In de drogisterij van Harell Goodz vind je alle lustopwekkers voor hem en haar.

Wat zijn lustopwekkers?

De lustopwekkende middelen uit deze categorie zijn bedoeld om het libido en de prestaties van de man te verbeteren. Lustopwekkers worden over het algemeen gebruikt door mannen met een verminderde seksdrift of erectieproblemen. Ook wanneer deze problemen niet worden ervaren kunnen lustopwekkende middelen worden gebruikt om de seks intenser te laten aanvoelen. De stimulerende middelen bestaan onder andere uit tabletten, poeders, druppels en sprays. Sommige middelen moeten oraal worden ingenomen, waar andere rechtstreeks op de penis worden aangebracht.

Voor wie zijn deze producten bedoeld?

Lustopwekkers zijn speciaal bedoeld om de zin in seks op te wekken of het vrijen intenser te laten beleven. Ze kunnen de man meer seksuele energie geven maar bijvoorbeeld ook zorgen voor een stevige en langdurige erectie. Dit laatste wordt bewerkstelligd door de doorbloeding van de penis te stimuleren. Hierdoor wordt de erectie van de man sneller opgewekt en kan deze langer stand houden. Sommige mannen krijgen na verloop van tijd problemen met het vasthouden of in stand brengen van hun erectie. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Ouderdom, een te hoog cholesterol of overmatig alcoholgebruik kunnen bijvoorbeeld een rol spelen. Mannen met een verminderd libido of een erectiestoornis kunnen daarom baat hebben bij een lustopwekker.

Extra stimulatie Daarnaast kunnen de lustopwekkende middelen uit deze categorie ook gebruikt worden door mannen die niet met bovenstaande problemen te maken hebben. Zij gebruiken de producten om de seks nog intenser te beleven. Een aantal stimulerende middelen uit deze categorie kunnen door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Voorbeelden van dit soort producten zijn de libido verhogende druppels en de Spaanse vlieg druppels. Dit zijn lustopwekkende middelen waarbij er bij zowel de man als vrouw meer bloed richting de schaamstreek gaat waardoor de genitaliën extra gevoelig worden.

Welke verschillende lustopwekkers zijn er verkrijgbaar?

De lustopwekkers uit deze categorie hebben allemaal een stimulerende werking. De werking en hoe het middel wordt ingenomen kan echter verschillend zijn. Hieronder hebben we de verschillende producten voor je uiteengezet.

Erectiemiddelen

Een aantal van de stimulerende middelen uit deze categorie zijn bedoeld om de duur van de erectie te verlengen. Vaak komen deze producten in de vorm van capsules of pillen. Bepaalde middelen zoals de van Libidoforte werken slechts een paar uur, maar hoeven alleen vlak voor de geslachtsgemeenschap ingenomen te worden. Deze moeten ongeveer twee uur voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Ook kan gekozen worden voor een stimulerende gel welke direct op de penis kan worden aangebracht. De Viascream Man zorgt na het aanbrengen op de penis voor een betere doorbloeding en een aangenaam, tintelend gevoel.

Stimulerende middelen/lustopwekkers

Naast de middelen om de erectie van de man te verlengen zijn er ook stimulerende producten die zich richten op het opwekken van lust. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand zijn libido (tijdelijk) wat lager ligt. Een lage seksdrift kan bijvoorbeeld komen door stress, vermoeidheid of slechte eetgewoonten. Een laag libido kan vervelend zijn wanneer je partner bijvoorbeeld wel zin heeft om te vrijen. Om teleurstellingen in de slaapkamer te voorkomen kan daarom een libidoverhogend middel worden gebruikt. Een lustopwekker geeft de man meer energie om langer door te kunnen en zorgt dat hij sneller zin in seks heeft. Je vindt deze producten in de vorm van gels, sprays of druppeltjes. Een gel of spray kan plaatselijk op de penis worden aangebracht en zorgt doorgaans voor een snelle inwerking. Het gebruik van een spray kan jouw voorkeur hebben wanneer je niks aan je handen wilt krijgen. Andere mannen kunnen het aangenamer vinden wanneer zij de penis direct aanraken. Door de gel over de penis heen te wrijven ervaren zij extra stimulans. Ook zijn er gels of sprays verkrijgbaar met een verwarmend of juist verkoelend effect op de plek waar het middel wordt aangebracht. Voorbeelden hiervan zijn de Shiatsu stimulerende gel en de Shunga lipgloss. Deze middelen zorgen voor een verhoogde sensitiviteit op de plek waar het wordt aangebracht. Het verder stimuleren van deze plekken met de vingers of mond wordt doorgaans als bijzonder aangenaam ervaren.

Hoe gebruik je deze middelen?

Sommige lustopwekkende middelen moeten voor een langere periode, soms dagelijks, worden ingenomen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Spanish Fly lustdruppels, waarbij je 30 druppels per dag met het drinken moeten mengen. Het effect van deze middelen houdt vaak langere tijd aan. De sprays en crèmes worden doorgaans ongeveer 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap aangebracht. Deze hebben over het algemeen een snellere inwerktijd en worden direct op het geslacht aangebracht.

Inname capsules en pillen

De capsules en pillen kunnen 1 tot 2 uur voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. De werkzame stoffen zorgen dat de bloedtoevoer richting de penis gestimuleerd wordt. Hierdoor kan de erectie voor langere tijd worden vastgehouden

Lustopwekkers kopen & online bestellen: altijd veilig & discreet

Jij kunt jouw nieuwe Lustopwekkers betalen met een veilige betaalmethode, zoals iDeal en Afterpay. Je kunt altijd op ons rekenen voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Bestel jouw Lustopwekkers gemakkelijk en snel online. Heb je hulp nodig? Onze adviseurs staan je graag te woord om jou te helpen bij het maken van de beste keuze.