Toys voor dames

Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Het verleidelijke aanbod van damestoys

Alles voor de vrouwelijke soliste

Single, of moet je het tijdelijk zonder je vent stellen? Niet getreurd: met behulp van onze speeltjes – dildo’s, vibrators of heuse seksmachines – hoef jij je nooit meer te vervelen of alleen te voelen. Ook als je partners prestaties een (tijdelijk) dipje doormaken, kan je wel een verzetje gebruiken. Meid, je hebt het verdiend. De seksspeeltjes van Harell Goodz geven je de beste climaxen. Die orgasmes bereik je helemaal zelf! Van jezelf leren houden, doe je aan de hand van een speeltje. Kijk snel in ons assortiment om te zien wat het beste bij je past.

Jouw geheimpje

Leg hem in het laatje van je nachtkastje, stop hem in een doos onder je bed, of schuif hem tussen je ondergoed: jouw seksspeeltje is jouw geheimpje, of je partner er nu vanaf weet, of niet. Een goed speeltje zal onderdeel van je worden. Het is je dirty pleasure: je zal niet meer zonder willen. Dat hoeft ook niet. Waarom maar één speeltje aanschaffen als het er ook meerderen kunnen zijn? Wat dacht je van een uitdagende strap-on? Een ondeugend vagina speeltje? Een stimulerende tepelzuiger, een sterke en duurzame Tarzan Vibrator of een vibrator eitje?

Je eigen Geisha ballen

Geisha balls’: een kleurrijk woord voor een kleurrijk speeltje. Je brengt ze vaginaal in en terwijl je ze in hebt, trainen ze je bekkenbodemspieren. Niet alleen plezierig dus, maar ook nog eens nuttig. De vaginaballen geven een opwindend gevoel bij het dragen: ze worden niet voor niets ‘love balls’ genoemd. Je kunt ze in brengen in verschillende afmetingen, met verschillende kleurtjes en van verschillende materialen. Elke vagina verdient zo’n zalige verwenning.

Snel hard worden met een tepelzuiger

Tepelzuigers hebben één doel: zorgen voor harde tepels. Wat is er nu opwindender dan dat? Je kunt de tepelzuiger ook gebruiken om tepels hard te maken voor het aanbrengen van bijvoorbeeld tepelklemmen. Je gebruikt de zuiger rechtstreeks op de tepel. Even zuigen en genieten maar!