Vibratie Eitjes

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Vibratie Eitjes

Harell Goodz vibrerende eitjes zijn gemakkelijk vaginaal in te brengen en geven heerlijke trillingen van binnenuit. Elk vibrerend ei heeft verschillende vibratie standen en functies. De vibrerende eitjes zijn met een afstandsbediening, zowel door de draagster zelf als door de partner te bedienen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Harell Goodz heeft onder de dames toys een ruim assortiment vibrerende eitjes in verschillende materialen en formaten. Harell, we deliver Well

Wat voor vibrerend ei wil je?

Wanneer je over gaat tot aanschaf van een nieuwe toy is het belangrijk om je af te vragen waar je precies naar op zoek bent. Wat is voor jou een fijne grootte? En welke vorm spreekt je aan? Vibratie eitjes zijn er in veel verschillende vormen en maten. Wanneer je voor het eerst een ei vibrator aanschaft, adviseren wij een niet te groot eitje. Begin met het klassieke, ronde model.

Een eitje voor je G-spot

Ben je specifiek op zoek naar een eitje dat de G-spot stimuleert? Kies dan voor een gebogen model. Wanneer een eitje is voorzien van een gebogen top of een ronding kan het gebruikt worden voor G-spot stimulatie. De gebogen top geeft de vibraties van het eitje beter door aan de G-spot voor een gerichte G-spot stimulatie.

Een eitje voor onderweg

In principe zijn alle eitjes geschikt voor onderweg. Vibrerende eitjes zijn klein, compact en passen in elke tas of koffer. 

Een eitje voor je bekkenbodemspieren

Wanneer je op zoek bent naar een leuke, effectieve manier om je bekkenbodemspieren te trainen dan kan een vibrerend ei ook uitkomst bieden. De klassieke vagina balletjes en Ben Wa Balls zijn hiervoor ook geschikt maar geven niet zoveel plezier als een vibrerend ei. Met een vibratie geniet jij namelijk van een vagina balletje en vibrator in één. Ben je specifiek op zoek naar een toy voor bekkenbodemoefeningen? Ga dan voor een kleiner model. Wil je het jezelf nog een stapje moeilijker maken? Ga dan voor een glad materiaal.

Van welk materiaal is een vibrerend ei gemaakt?

Wanneer je op zoek gaat naar het perfecte eitje, moet je je afvragen welk materiaal je graag wilt. Heb je een voorkeur voor zachte materialen? Kies dan voor zacht siliconen materiaal. Siliconen voelt heerlijk zacht aan en past zich gelijk aan naar jouw lichaamstemperatuur. Houd je meer van een harder, glad materiaal? Kies dan PVC of ABS. Dit plastic is glad en daardoor eenvoudig in te brengen.

Glazen tril-ei

Een bijzonder materiaal voor een vibrerend ei is een glazen vibratie eitje. Een tril-ei van glas is namelijk perfect voor temperature play. Temperature play is perfect voor partners die hun grenzen willen verleggen. Ga voor een heerlijk hete of ongelofelijk koude sensatie door het eitje op de gewenste temperatuur te brengen. Dit doe je door het eitje even onder de kraan te houden. Zorg dat het water op de juiste temperatuur is en houd het eitje onder de kraan. Voel vervolgens even of het eitje op de goede temperatuur is. Heeft jouw eitje de juiste temperatuur bereikt? Breng hem dan in met een glijmiddel. Een glazen vibratie eitje kan gebruikt worden in combinatie met alle soorten glijmiddel.

Wil je alleen spelen of samen met je partner?

Een vibratie ei is een leuke afwisseling voor jullie seksleven. Dit kleine eitje kan namelijk grote sensaties te weeg brengen. Behoefte aan een spannende boost? Dan adviseren wij een vibratie eitje met draadloze afstandsbediening. Deze toy is namelijk uitermate geschikt voor plezier buiten de deur. Verleg jullie grenzen en geniet buiten de lakens. En niet alleen buiten de lakens, zelfs buitenshuis! Met een vibrator met afstandsbediening genieten jullie op een geheel andere manier. Hoe werkt het? Zij brengt het eitje in en haar partner beheert de afstandsbediening. Ga vervolgens op een sexy date. Gaan jullie voor een romantisch diner, een avondje bios of een leuk concert?

Alleen genieten

Het vibrerende eitje is ook voor sexy singles een multifunctionele toy. Dit compacte speeltje kan overal mee naartoe en op verschillende manieren gebruikt worden. Heb je behoefte aan een spannende avond? Ga dan voor een vibratie ei met afstandsbediening. Geef de aan wie jij maar wilt (bijvoorbeeld die knappe barman of barvrouw) en laat je verrassen.

Hoe wil je je vibrerend ei opladen?

Wanneer je zeker bent van het model dat je wilt aanschaffen kun je verder gaan kijken. Wil je een tril eitje dat op batterijen werkt? Of ga je voor een oplaadbaar eitje?

Een eitje op batterijen

Voordeel:Een vibrerend ei dat op batterijen werkt is vaak voordeliger in aanschaf dan de oplaadbare versies. Daarnaast zijn deze toys eenvoudig in gebruik doordat je enkel alleen de batterijen hoeft te plaatsen om de toy te laten werken. Een oplaadbaar seksspeeltje wordt geleverd inclusief een oplaadkabel die kan in een USB-poort of het stopcontact moet. De toy moet daar een aantal uren liggen waardoor niet altijd discreet kan worden opgeborgen. Nadeel:Je moet altijd batterijen in huis hebben. Daarnaast moet je de lege batterijen naar een verzamelpunt brengen. Na aanschaf blijf je dus geld uitgeven aan je toy. Daarnaast kunnen de batterijen op een ongewenst moment leeg zijn zonder dat je het weet. Dit is erg vervelend tijdens gebruik. Ben je van plan een ei aan te schaffen dat werkt op batterijen? Of heb je een eitje in huis dat werkt op batterijen? Dan is het belangrijk dat je het eitje na gebruik even uit elkaar draait. Het eitje hoeft niet volledig uit elkaar maar de batterijen mogen geen contact maken. Wanneer de batterijen contact blijven maken kunnen ze leeglopen, ook wanneer de toy niet wordt gebruikt.

Een oplaadbaar eitje

Voordeel: Het voordeel van een oplaadbare vibrator is dat je geen losse batterijen hoeft aan te schaffen. Hiermee voorkom je vervelende situaties waarbij de batterijen leeg zijn op het verkeerde moment. Stel je voor, jij ligt heerlijk te genieten en uit het niets stopt de vibrator. Je moet eerst weer omhoog, nieuwe batterijen zoeken (die je dan net niet in huis hebt in die maat) en de vibrator uit elkaar halen. Tegen de tijd dat je de batterijen hebt vervangen is de stemming behoorlijk minder. Een voordeel van de oplaadbare toys: doormiddel van een lampje weet jij altijd of je toy bijna leeg is. Deze toys geven met een knipperend lampje aan dat ze bijna leeg zijn. Daarnaast zijn oplaadbare eitjes vaak waterproof. Nadeel:Wanneer een oplaadbare vibrator leeg is, duurt het even voordat de vibrator weer gebruikt kan worden. De sextoy moet eerst een paar uur aan de lader voordat het weer volledig is opgeladen. Een vibrator die op batterijen werkt, heeft alleen nieuwe batterijen nodig die je snel kunt vervangen. Daarnaast zijn oplaadbare sextoys duurder in aanschaf dat de toys die op batterijen werken.