Pumps & Enlargers

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Wat is een penispomp uit de catergorie Pumps & Enlagers?

In sommige situaties kan het voorkomen dat je graag een langdurige erectie wil, of de penis wil verlengen. Niet elke penis is eenmaal even lang als hij stijf is. Als je vindt dat jouw penis te klein is, of als je benieuwd bent naar de ervaring van seks met een langere penis, kun je hiervoor Pumps & Enlargers gebruiken.

Hoe werkt een penispomp?

Een penispomp is een buis waarin de penis kan worden geplaatst. Deze buis wordt vervolgens vacuüm gezogen. Hierdoor stroomt er extra bloed naar de penis, waardoor een langdurige erectie ontstaat. Met behulp van een handpompje zuigt de pomp snel en sterk vacuüm. Sommige penispompen zijn transparant of er zijn centimeters op afgebeeld zodat men kan zien hoe groot de penis wordt. Met een zachte opening voor comfortabel gebruik. Je kunt zowel een penispomp kopen die handmatig werkt, of een variant die automatisch werkt. 

Nog langer genieten

Naast een penispomp gebruiken om de erectie te behouden of de penis te verlengen, kun je dit resultaat nog langer behouden door middel van penisringen. Wat deze ringen doen is dat ze ervoor zorgen dat het bloed uit de penis niet weer terugstroomt. De erectie blijft dan staan totdat je de ring verwijderd. Let op: je mag de penisring er maar maximaal dertig minuten op laten zitten! Ga naar deze website om penisringen te kunnen bestellen.  Het assortiment penispompen van Harell Goodz bestaat uit pompen in verschillende formaten en kleuren. Klik hieronder op de productfoto voor alle producteigenschappen en bestel eenvoudig online. Pumps & Enlargers als zowel andere speeltjes bestel je bij Harellgoodz.com.