Toys voor heren

Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Alles voor de mannelijke solist

Riding solo

Vrouw van huis, of tijdelijk single? Je komt niets tekort met het aanbod Harell Goodz seks toys. Of je nu een vibrator zoekt of een seksmachine, wij hebben het in ons assortiment. Of laat je verrassen voor één van de minder voor de hand liggende speeltjes. Voor mannen zijn seksspeeltjes net zo belangrijk als voor vrouwen. Ze helpen je verkennen wat je lekker vindt en wat je in het vervolg eventueel met je partner kunt delen. Wat dacht je van een kinky penispomp?

Kies je speeltje uit

Ook als man kan een Tarzan Vibrator jou veel plezier brengen, bijvoorbeeld anaal. Of wat dacht je van de Fleshlight: dit is een seksspeeltje in de vorm van een zaklamp, maar waar bij een gewone zaklamp het licht zit, zit bij de Fleshlight een vaginavormige opening. Net echt. Word je liever oraal bevredigd, of onderzoek je graag de anus van je sekspartners, ook dat zijn opties. Natuurlijk kan je ook een hele sekspop aanschaffen: alles zit er op en eraan. Je hoeft haar haar niet eerst op een etentje te trakteren en als je haar lief aankijkt, zegt ze nooit ‘nee’.

Pocket Pussy voor onderweg

Ver van huis en vrouw en toch stress ontladen? Neem dan een Pocket Pussy mee. Een Pocket Pussy doet wat het belooft: het is een vagina die je bij wijze van spreken in een jaszak op kunt bergen. Het materiaal is levensecht en bij penetratie is het net alsof je je binnenin een vrouw bevindt. Ideaal voor de man die even een momentje voor zichzelf en geen gedoe nodig heeft.

Magie van de Penispomp

Penis verlengen? Je doet het zo. Je erectie zal langdurig aanhouden met behulp van een penispomp. Je vindt ze in verschillende formaten. Het pompje zuigt vacuüm en stimuleert de schaft. De opening is zacht, dus het gebruik is altijd comfortbal. Altijd al een knoeperd willen hebben?