Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Cockringen / Penisring

Een cockring of penisring voor extra lang genot!
Met een cockring uit heren toys collectie geniet je extra lang van intense penetratie. Deze penisring zorgt ervoor dat jouw erectie steviger wordt en langer aanhoudt! 

Wat is een cockring?

Een cockring of penisring is een metalen, rubberen, siliconen of leren ring die om de penis - en soms ook ballen - geschoven wordt. Doordat de ring vrij strak zit, kan er wel bloed naar de penis toe gepompt worden, maar stroomt het niet - of minder snel - terug. Dit zorgt voor een hardere erectie die langer aanhoudt. Net als erectiepillen kan een cockring een oplossing zijn bij erectieproblemen. Daarnaast kan een cockring helpen bij het uitstellen van het orgasme. Zo kun je voortijdige ejaculatie voorkomen. Er zijn verschillende cockringen die je kunt gebruiken als seksspeeltje. Zo is er een vibrerende cockring die zorg voor stimulatie van zowel de penis als de clitoris. Asslocks zorgen voor anale stimulatie en prostaatstimulatie. De eerste cockring dateert uit 1200 en komt uit China. Destijds gebruikten de Chinezen het ooglid van een geit om de penis af te knellen en te zorgen voor een hardere erectie. De wimperharen van de geit zorgden daarbij voor stimulatie van de vaginawand, zodat zowel man als vrouw extra genot ervoer.

Welke modellen van een cockring zijn er?

Een cockring is er in verschillende soorten, maten en kleuren. Welke cockring bij je past heeft deels te maken met smaak; wat vind je mooi? Maar is ook afhankelijk van het doel dat je ermee wilt bereiken. Daarnaast is er een ruime keuze aan verschillende materialen. Ook als je bepaalde materialen - zoals rubber - niet goed kunt verdragen, is er een geschikte cockring voor jou. Hieronder worden de verschillende cockringen en hun voor- en nadelen besproken.

Vibrerende cockring

Een vibrerende cockring zorgt er niet alleen voor dat zijn erectie langer aanhoudt, maar brengt ook haar genot. De ring is namelijk voorzien van een een vibrerende bullet die tijdens penetratie tegen de clitoris trilt. Sommige exemplaren hebben daarnaast ribbels of noppen die voor extra genot zorgen wanneer ze de trillingen doorgeven. Vaak zijn ze gemaakt van rubber of siliconen, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld leer of metaal.

Met afstandsbediening

Een vibrerende penisring met afstandsbediening zorgt voor extra plezier. Nu kan je partner namelijk bepalen wanneer het vibreren begint en weer ophoudt. Dit heeft ook als voordeel dat je hem gemakkelijk aan kunt zetten op het moment dat je de extra stimulatie kunt gebruiken. En je kunt hem snel uitzetten als je je orgasme nog wat langer wilt uitstellen.

Metalen cockring

Een metalen cockring wordt vaak gebruikt als sieraad voor mannen die hun penis extra willen accentueren. Het mooie metaal zorgt dankzij de glans voor een mooi accent. De gesloten exemplaren zijn iets minder geschikt voor het krijgen van een hardere erectie, doordat ze niet rekbaar zijn, loop je het risico dat je ze niet meer afkrijgt. De ringen met een scharnier en slotje kun je wel strakker dragen, die kun je namelijk op elk moment afdoen. Daarnaast zijn er in deze categorie veel penisringen te vinden die geschikt zijn voor bondage en SM. Zo hebben sommige modellen een oogje of ring waaraan je een ketting of touw kunt bevestigen. Ook zijn er ringen met een penisplug of pinnen die in de penis prikken, deze zijn geschikt voor CBT (Cock and Ball Torture).

Rubberen cockring

Een rubberen cockring is door zijn flexibiliteit gemakkelijk om- en af te doen en zeer geschikt voor het krijgen van een hardere erectie en het uitstellen van je orgasme. Naast de standaard ring zijn er ook veel variaties in vorm. Zo zijn er ringen te krijgen met noppen en ribbels of een bijzondere vorm. Maar ook ringen die tevens een ballstretcher hebben of meerdere ringen combineren. Rubberen cockringen - met name verstelbare - zijn ook geschikt voor beginners omdat ze rekbaar zijn en je ze snel af kunt krijgen als je hem te strak vindt.

Siliconen cockring

Net als de rubberen variant, is ook de siliconen cockring rekbaar en geschikt voor beginners. Ook zorgt hij voor een hardere erectie en helpt hij bij het uitstellen van je orgasme. Hij is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en wordt ook vaak gecombineerd met een ballstretcher of meerdere ringen die aan elkaar verbonden zijn. De verstelbare variant is - net als bij rubberen cockringen - geschikt voor beginners. Doordat je de maat kunt veranderen, passen ze iedereen. Hierdoor kun je experimenteren hoe strak je hem fijn vindt en wanneer hij te los of te strak zit.

Leren cockring

Een leren cockring heeft een stoere uitstraling een is vaak te verstellen met drukknoopjes, zodat hij altijd passend is. Dit maakt hem geschikt voor verschillende formaten en ook de mogelijkheid om het zowel voor als achter de balzak te plaatsen is aanwezig. Sommige cockringen van leer hebben ook lussen of ringen van metaal. Daarmee kun je ze aan touwen of kettingen bevestigen, waardoor ze ook geschikt zijn voor bondage.

Cockringen sets

Als je voor het eerst een cockring gaat gebruiken en nog niet helemaal zeker bent welke maat je nodig hebt, kan een cockringen set uitkomst bieden. Een set bevat vaak verschillende maten, waardoor je uitgebreid kunt testen wat voor jou het beste werkt. Ook als je meerdere ringen wilt dragen of wilt afwisselen tussen de plaats van de ring, is een cockringen set heel handig. Zo heb je niet alleen een ring voor om het begin van de schacht, maar bijvoorbeeld ook een om vlak achter de eikel te plaatsen.

Asslocks

Een asslock is perfect als je een cockring wilt combineren met stimulatie van de prostaat. Dit speeltje bestaat uit een cockring met daaraan vast een deel dat je in de anus inbrengt. Er zijn verschillende vormen en formaten verkrijgbaar en je kunt kiezen uit verschillende materialen. Als je net begint met anale stimulatie is een klein balletje al goed voor intense stimulatie. Als je meer gewend bent, kun je kiezen voor een grotere plug. Een licht gebogen vorm is het meest geschikt voor stimulatie van de prostaat.