Vibo's

Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Vibo's / De vibrator die bij je past

Trillingen van genot

Vibrators doen wat het menselijk lichaam nooit zou kunnen: jou aan de hand van trillingen tot een ongekende climax brengen. Dat is iets wat elke vrouw, maar ook elke man, minstens één keer meegemaakt moet hebben. Je weet niet wat je mist. De vibrator is niet voor niets het best verkochte seksspeeltje ter wereld. Penissen hebben een sprekende vorm en nu kun je die vorm ook nog eens in een uitgesproken kleurtje en van een bijzonder materiaal aanschaffen.

Hoe te gebruiken

De ‘klassieke’ vibrator gebruik je natuurlijk voor een vaginaal orgasme, maar wist je dat er ook vibrators speciaal voor de anus zijn? De anus is voor vele mannen en vrouwen nog een vrij onbekende bron van seksueel genot. Bij Harell Goodz vind je zowel hele vibrator sets als specifieke opzetstukken. Sommigen zijn waterdicht (squirters, opgelet!), anderen richten zich op je G Spot. Kortom: met het veelzijdige aanbod vibrators hoef je je geen moment te vervelen.

Tarzan Vibrator

Niemand zo mannelijk als hij. Tarzan Vibrators zijn ongekend populair. Waarom? Ze hebben veelal de meeste mogelijkheden tot stimulatie, zowel vaginaal als anaal. Met een Tarzan vibrator valt er in elk kiertje van je intieme zone wel iets ter controle. Neem de teugels over je genot! Wat dacht je van een clitoris stimulator, speciale stimuleerkralen en ronddraaiende delen?

Massage Vibrators

Genot is een spel van geven en nemen. Met behulp van een massagevibrator kun je alle spieren in je lichaam, of die van je partner, helpen ontspannen. Vooral de spieren in je intieme zone. Massage vibrators zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor stimulatie. Je laadt je vibrator in het stopcontact of met batterijen. Jij wordt op jouw beurt door je speeltje opgeladen.