Vibrator Anaal

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Vibrator Anaal

Vibrator voor anaal gebruik en optimaal genot in diverse maten en modellen koopt u bij Harell Goodz. Zo heeft Harell Goodz onder de catergorie vibo's anaal vibrators met een realistisch uiterlijk maar ook zwarte, speciaal gevormde vibrators in het assortiment. Alle anaal vibrators hebben verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn te bekijken door op de afbeelding van de gewenste anaal vibrator te klikken. Voor iedereen zit er een geschikte anaal vibrator bij!

Maar wat is een anaal vibrator?

Anaal vibrators onderscheiden zich van normale vibrators door een meestal iets kleinere diameter en smallere top waardoor ze makkelijker anaal in te brengen zijn. Wie denkt dat de vibrator alleen een speeltje voor haar is, heeft het echter mis!

Wat kun je met een anaal vibrator?

De anus en het omringende gebied zijn voor zowel de man als vrouw erg gevoelige plekjes. Dit komt doordat de huid hier dunner is en in de anus veel zenuwen uit de erogene zones bij elkaar komen. Het stimuleren van de anus kan dan ook als erg lekker ervaren worden. Zelfs zo lekker dat mannen en vrouwen dankzij anale stimulatie meerdere, heftige orgasmes kunnen bereiken! Een ander bijkomend voordeel van anaal vibrators is dat de trillingen het eenvoudiger maken om de anus te ontspannen, waardoor anale penetratie een stuk soepeler en relaxter verloopt. Anaal vibrators zijn de beste optie voor anale penetratie! Gewone vibrators kunnen onregelmatigheden, scherpe randen en puntige uitsteeksels hebben die anaal niet heel prettig zijn. De anus is nou eenmaal niet te vergelijken met elk ander deel van het lichaam. Verder hebben anaal vibrators in de meeste gevallen een wijd uitlopend uiteinde zodat de vibrator keurig op zijn plek blijft zitten. Wel zo handig!

Verschillende soorten anaal vibrators

De collectie anaal vibrators in onze shop is ontzettend uitgebreid. De anaal speeltjes komen in verschillende kleuren, maten en spannende vormen. Zo heb je anaal vibrators in de vorm van een penis of plug, die je op het eerste gezicht misschien doen denken aan een dildo en buttplug. Ook heb je vibrators bestaande uit een aantal dicht op elkaar geplaatste kralen, oplopend in grootte, die je bij het inbrengen en verwijderen verschillende niveaus van genot geven. Alleen door te proberen, kom je erachter wat het best bij jou past!

Voor hem

Naast alle verschillende groottes en vormen kan er ook onderscheid gemaakt worden tussen anaal vibrators voor mannen en vrouwen. Er zijn ook modellen die voor beide geschikt zijn maar nog vaker hebben ze specifieke functies voor hem of haar. Een bekend voorbeeld daarvan is de prostaat vibrator, een anaal vibrator die speciaal voor stimulans van de prostaat is ontwikkeld. De prostaat staat bekend als het meest gevoelige plekje van de man en wordt ook wel de P-spot (de mannelijke G-spot) genoemd. De prostaat ligt ongeveer 5 cm aan de binnenkant van de anus, voelt wat dikker aan en heeft ongeveer de grootte van een walnoot. Het masseren van de P-spot kan, mits goed gedaan, enorm ontspannend werken en tot ongekende orgasmes leiden!

Prostaatmassage: goed voor de gezondheid

Wist je trouwens dat het masseren van de prostaat naast enorm lekker ook nog eens gezond kan zijn? In de prostaat wordt het prostaatvocht aangemaakt wat later met de spermacellen vermengd wordt. Door de prostaat te masseren, wordt dit vocht vrijgegeven. Wanneer het spermavloeistof niet regelmatig geleegd wordt, kunnen bacteriën zich gaan ophopen. Ook wordt het risico op prostaatkanker verminderd door regelmatig te prostaat te masseren. Daarnaast is het mogelijk de prostaat te prikkelen door licht druk uit te oefenen op het perineum. Er zijn verschillende anale vibrators die ook het perineum, het gebied tussen de scrotum en anus, extra kunnen prikkelen.

Voor haar

De meeste anaal vibrators zijn geschikt om als vrouw te gebruiken. Je hebt de zogenaamde G- en P-Spot vibrators, die de gevoeligste plekjes van zowel de man als de vrouw weten te vinden. Tevens zijn er vibrators gemaakt met de vrouw in het achterhoofd, geschikt voor dubbele penetratie en stimulatie van de clitoris, zoals de driedubbele . Ook voor vrouwen die moeite hebben met het vaginaal inbrengen van een speeltje, bijvoorbeeld door vaginisme, kan een anaal vibrator uitkomst bieden. Veel anale vibrators uit ons assortiment hebben meerdere vibratiestanden en zijn traploos regelbaar.

Welke anaal vibrator heb ik nodig?

Enthousiast geworden om eens aan de slag te gaan met een heerlijk trillend anaal speeltje? Erotiekshop Harell heeft een hoop verschillende modellen met soms specifieke functies voor de man of vrouw. Er valt genoeg te kiezen, maar welke moet jij nou hebben? Is het je eerste ervaring met een anale vibrator of überhaupt met een anaal speeltje dan is het goed om bescheiden te beginnen. Wanneer je wat meer gewend bent aan dit type sex toy kun je bijvoorbeeld altijd nog een model met noppenstructuur aanschaffen. Het is aan te raden met een dunne anaal vibrator te beginnen. Deze anaal vibrators hebben een relatief smalle diameter. Ook zijn er diverse modellen met een oplopende diameter zodat je voorzichtig kunt experimenteren wat voor jou werkt.

Voor het eerst aan de slag

Wil je als man voor het eerst aan de slag, kies dan een prostaat vibrator met een kleine diameter. De gebogen punt van een prostaat speeltje is perfect geschikt voor het stimuleren van de prostaat.

Het stevigere werk

Houd je van het stevigere werk? Er zijn ook vibrators met een praktisch handvat aan de onderkant. Hierdoor heb je niet alleen meer controle maar kan je de anaal vibrator ook steviger heen en weer bewegen. Zo is er voor elke situatie altijd een anaal vibrator die bij jou past!

Hoe gebruik en onderhoud je een anaal vibrator?

De anus wordt niet uit zichzelf vochtig. Het is dus raadzaam deze goed vochtig te maken met veel glijmiddel dat geschikt is voor je speeltje. Wij raden je aan goed te investeren in een anaal glijmiddel dat je goed met je desbetreffende speeltje kunt gebruiken. Breng het glijmiddel op de anaal vibrator aan of rechtstreeks in de anus. Erotiekshop Harell heeft verschillende soorten glijmiddelen, ook met een extra ontspannende werking, om het inbrengen soepel en aangenaam te laten verlopen. Het is belangrijk dat je lichaam ontspannen is wanneer je aan de slag gaat. Je kunt bijvoorbeeld op bed liggen, de knieën wat omhoog trekken en de vibrator zo inbrengen. Ook is het mogelijk om op handen en knieën in een gebogen positie te gaan zitten om vervolgens de anale vibrator langzaam naar binnen te laten glijden. Eventueel kun je de tril functie van je speeltje alvast aanzetten om de anus verder te laten ontspannen.

Anaal Vibrators kopen & online bestellen: altijd veilig & discreet

Jij kunt jouw nieuwe Anaal Vibrators betalen met een veilige betaalmethode, zoals iDeal en Afterpay. Je kunt altijd op ons rekenen voor een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Bestel jouw Anaal Vibrators gemakkelijk en snel online.