Vibrator Klassiek

Filter
  • colour
  • material
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Klassieke Vibrators

Klassieke vibrators van Harell Goodz zijn altijd goed! Hoeveel speciale vibrators er ook zijn, de klassieke vibrator doet altijd wat hij moet doen. Klassieke vibrators zijn tijdloos, fijn in gebruik en ideaal voor op reis. Geschikt voor vrouwen die geen behoefte hebben aan allerlei speciale functies. Onder de catergorie vibo's heeft Harell Goodz verschillende klassieke vibrators in het assortiment. Zo is er de vibrator met een rechte vorm een spitse top, of de klassieke vibrator met een iets realistischer vorm. Alle klassieke vibrators geven heerlijke vibraties en stimulaties en zorgen voor een optimaal genot. Bekijk snel het complete assortiment van Harell Goodz en bestel veilig online.

Maar wat is een klassieke vibrator?

Een klassieke vibrator is een vibrerend seksspeeltje dat gebruikt kan worden voor clitorale en vaginale stimulatie. De klassieke vibrator heeft een eenvoudig ontwerp. Hij is langwerpig, heeft een rechte vorm en sommige modellen hebben aan het einde een subtiele kromming. Hiermee kan de vibrator makkelijk ingebracht worden en zijn intieme plekjes bovendien goed te bereiken. Net als veel andere vibrators, bevat ook een klassieke vibrator een klein motortje binnenin dat, afhankelijk van het model, één of meerdere vibratiestanden heeft. Over het algemeen is de klassieker gemaakt van hard materiaal zoals plastic. Hij heeft daarnaast een glad oppervlakte, maar er zijn ook vibrators met een ribbel-, bobbel- of golfpatroon.

Voor wie is de klassieke vibrator?

De klassieke vibrator is over het algemeen bedoeld voor vrouwen. Maar beide geslachten kunnen er plezier aan beleven, bijvoorbeeld door hem bij voorspel te gebruiken. Dit type seksspeeltje is bij uitstek geschikt voor beginners. Het speeltje is niet lastig in gebruik en heeft een simpele uitstraling. Dat maakt deze toy toegankelijk voor vrouwen die nog niet eerder een speeltje hebben gebruikt. Ook zijn de klassieke vibrators vaak goedkoper in aanschaf. Vrouwen met een klein budget kunnen goed terecht in deze categorie.