Vibrator Speciaal

Filter
  • colour
  • material
  • size
Gratis verzending Gratis retour Discreet verpakt 

Vibrator Speciaal

In onze categorie Vibrators Speciaal vind je de meeste speciale en meestgebruikte speeltjes voor vrouwen. Ze komen in zo veel soorten en maten voor zodat er voor ieder wel wat wils tussen zit. In het assortiment van erotiekshop Harell vindt je alle speeltjes voor vrouwen, van een oplaadbare vibrator tot een mini vibrator. Ben je op zoek naar een vibrator speciaal voor bepaalde bewegingen? Ook dat vind je op deze pagina. 

Massage Vibrators

Harell Goodz heeft massage vibrators die zijn zeer geschikt om heerlijke massages te geven en ontvangen. Alle spieren worden heerlijk gemasseerd voor een ontspannen gevoel. Massage vibrators kunnen puur en alleen voor massages gebruikt worden, maar natuurlijk zijn ze ook zeer geschikt voor stimulatie van de erogene zones! Hoe de massage vibrator ook gebruikt wordt, ze geven je een geweldig, ontspannen gevoel. Harell Goodz heeft op zijn vibrator afdeling verschillende soorten vibrators in het assortiment, zoals een mini vibrator of een oplaadbare vibrator. Afhankelijk van de vibrator zijn ze op batterijen of via het stopcontact oplaadbaar. Kijk snel verder en kies de meest geschikte massage vibrator.

Vibrator - Secrets.harellgoodz.com

Een vibrator kan zowel solo als met je partner worden gebruikt. Door middel met een vibrator kun je namelijk verschillende erogene zones stimuleren. Zo kun je met een mini vibrator bijvoorbeeld de clitoris stimuleren, maar is er ook een vibrator speciaal voor om de G-spot, de anus, het perineum of een combinatie hiervan te stimuleren. Klik hier voor vibrators als je benieuwd bent naar de mogelijkheden!